De ce noi

De ce sa ne alegi pe noi?

Avem experiență
Echipa noastră are experiență acumulată în zeci de proiecte online în ultimii 20 de ani.

Fie că este vorba de un proiect la început de drum sau de unul care necesită să fie dus la un nivel superior, puteți să faceți această tranziție fără să treceți prin pierderi de timp și bani învățând din propriile greșeli. Membrii echipei noastre sunt foarte bine specializați și au experiență dovedită în timp! Un om inteligent învață din propriile greșeli, un om înțelep învață și din greșelile celorlalți.

Ne place cartea!

Chiar dacă suntem în era digitală, asta nu înseamnă că nu citim cărți. Citim cărți de marketing, branding, biografii ale fondatorilor Big Tech din scoarță în scoarță cu aceiași poftă cu care ne uităm pe Netflix sau jucăm Counter Strike! În acest fel, vei avea certitudinea că vei comunica și lucra cu oameni care își cunosc meseria în profunzime și nu din ”copy&paste”, oameni serioși care pun reputația înaintea notorietății. Cum ar fi ca websiteul Dvs. să fie realizat fără diacritice sau plin de greșeli gramaticale și dezacorduri la fiecare frază? Este trist că încă mai există agenții de SEO în România care promit rezultate mai bune în motoarele de căutare online fără diacritice, foarte trist!

Oferim servicii complete!

Începând cu serviciile de branding și grafică până la servicii de dezvoltare software complete, puteți să aveți un singur loc unde rezolvați toate problemele. Nu este nevoie să mediați carențe de comunicare între agenția de branding, cea de webdesign, grafică, SEO, Social Media, content marketing, campanii de publicitate sau securitate online, vă oferim toate toate serviciile necesare într-un singur loc!

Control eficient, scalabil – Totul este măsurabil la noi!
Având toate serviciile de online într-un singur loc, veți economisi timp și resurse, având un control eficient al cheltuielilor. Veți știi permanent în ce stadiu sunteți și ce necesar de resurse aveți nevoie pentru a vă dezvolta sau scala afacerea online.

Oferim o abordare holistă a mediului online.
Fiecare acțiune a Dvs în online este măsurabilă! Oferim rapoarte complete și comprehensive asupra eficienței fiecărei resurse folosite în online!
Nu este nevoie să puneți cap la cap sutele de informații noi care sunt generate ci vă puteți folosi inteligent de acestea!

Suntem orientați către rezultate rapide și sigure!
Vă putem oferi un plan de dezvoltare pe termen scurt, mediu și lung astfel încât să puteți să susțineți investiția pe termen lung fără ca să fie nevoie să cheltuiți nejustificat pentru ceea ce nu vă trebuie astăzi!

Reduceți semnificativ costurile!
Externalizați activitățile de care aveți nevoie pentru o scurtă perioadă de timp! Nu este nevoie să angajați un administrator de rețea, un grafician, un copywriter, un expert în publicitatea online, un project manager, un account manager, un SEO-ist, un programator și tot așa!

Beneficiați de servicii superioare.
Fie că este nevoie de analiza competiției, research cuvinte cheie, audit SEO, testare securitate, content marketing eficient, campanii online performante, ajustare rapidă și optimizare online, toate acestea nu le puteți obține decât într-o agenție FULL SERVICE de online

Flexibilitate și disponibilitate.
Puteți să optați pentru o soluție personalizată, la cheie, unică și scalabilă creată special pentru Dvs. la orice oră din zi și din an (inclusiv sărbătorile legale).
Nu este nevoie să testați tot felul de soluții si furnizori pentru rezultate incerte, aveți toate serviciile disponibile la noi, în cel mai scurt timp posibil.

Obțineți cele mai bune prețuri!
Credem în colaborarea pe termen lung și foarte lung. Discounturile de fidelizare și onestitatea cu care oferim prețuri competitive nu ascund costuri ascunse sau nejustificate.
Întotdeauna livrăm mai mult decât vă așteptați!