WebDesign

02

ulimedia.ro

WebDesign

Prezența afacerilor online este în creștere iar un website este coloana vertebrală pe care se construiește întreaga strategie de online după cele mai noi standarde web, design și optimizare.

Prezența afacerilor online este în creștere iar un website este coloana vertebrală pe care se construiește întreaga strategie de online după cele mai noi standarde web, design și optimizare.
Fie că doriți realizarea unui website nou sau updatarea sa, realizarea unui site web presupune alinierea sa la preferințele utilizatorilor săi și cerințelor motoarelor de căutare este obligatorie pentru orice business.
Modul în care alegem sa fie proiectat și realizat site-ul companiei Dvs, al felului în care comunicați promisiunea produselor / serviciilor, reflectă brandul propriu și este nevoie ca mesajul său fie transmis către public într-un mod: corect, coerent, elocvent, eficient, agreabil și natural în scopul atingerii obiectivelor de marketing.
Vă oferim toată gama de servicii digitale, care răspund nevoii oricărei afaceri de digitalizare online și la mijloacele moderne de comunicare de ultimă oră, pentru a obține cea mai bună vizibilitate, rezultate și performanță în mediul online.
Serviciile noastre de webdesign se adresează oricărui tip de business, de la start-up-uri aflate la început de drum până la afaceri mari în plină dezvoltare.
Toate proiectele noastre de web design sunt aliniate tuturor cerințelor în materie de creație, execuție și livrare, și urmăresc să aducă clienților cea mai bună imagine de brand posibilă și cât mai multe rezultate concrete în cel mai scurt timp!

– Consultanță și proiectare website
– Înregistrare și administrare domenii
– Design responsiv optimizat pentru toate deviceurile
– Teme premium, cele mai moderne
– Interfață navigare și administrare intuitivă și prietenoasă
– Navigare plăcută și eficientă
– Încărcare rapidă și securizată
– Integrare completă Social Media
– Optimizare SEO
– Orice integrare module: CRM, magazine online, live-chat, newsletter, formulare
– Securizare și optimizare website (inclusiv module componente)
– Module monitorizare și raportare
– Administrare facilă și securizată
– Update-uri periodice și BackUp
– Implementare GDPR
– Mentenanță, 24/24 Customer Support și Traininguri

Site-urile nostre sunt realizate într-un mod unic pentru fiecare business în parte.
Cu noi puteti avea cel mai bun website de prezentare posibil, portal media știri, site de e-commerce sau orice vă puteți dori în materie de online.
Ne propunem să ajutăm companiile să se dezvolte în mediul online, oferim servicii integrate de SEO  și  Web Design / Dezvoltare Web, pe care le adaptăm specificului afacerii tale.