Software

06

ulimedia.ro

Software

Creste profitabilitatea afacerii tale prin digitalizarea completă a afacerii tale!

Aveți un business care dorește să ajungă mai departe de un website mobil? Avem soluția pentru tine: O aplicație pentru deviceurile mobile!
Putem să dezvoltăm Aplicatii Mobile pentru Android & IOS adaptate perfect Afacerii tale, de la o simplă aplicație de prezentare până la jocuri sau ERP-uri complexe.
Este un pas înainte pentru afacerea ta dezvoltarea unei aplicatii mobile. Aceasta reprezintă o investiție de viitor care va îmbunătăți și diferenția de competitorii tăi afacerea ta.
Crearea aplicatiilor mobile reprezintă un proces mult mai complex decât websiteurile mobile însă rezultatele pot asigura un avantaj competitiv semnificativ față de concurența ta.

Pornind de la o aplicație mobilă poti asigura prezenta afacerii tale în telefoanele potentialilor clienti si nu doar în browserele web sau rețele sociale pe care concurența este mare.
În tehnologia aplicațiilr mobile posibilitățile sunt practic nelimitate în comparație cu un website, de aceea un simplu concept sau o idee implementată profesional poate influența DECISIV viitorul business-ului tău.

Aplicatiile mobile pentru Android sau IOS presupun în primul rând o notorietate TEHNOLOGICĂ, vizibilitatea brandului si LOIALIZAREA (nivwel superior fidelizării) clientului, acestea fiind cele mai importante componente în mediul de afaceri DIGITAL.

Avantaje:

1. Instrumente de marketing
Se încadreaza în cele mai moderne si actuale instrumente de promovare a afacerii, practic aici veți atrage cei mai importanți influenceri TEHNOLOGICI

2. Interacțiune continuă cu utilizatorii
Spre deosebire de un website, în contexyul în care DIGITAL înseamnă 85% mobilitate, aplicația Dvs mobilă mentine prin intermediul NOTIFICĂRILOR în timp real și permanent contactul cu clienții si raspunde în timp real nevoilor acestora.

3. Consolidarea brandului
Prezenta constanta a afacerii tale in telefoanele potentialilor clienti.

4. Vizibilitatea brandului
Atât în SEO – AppStore sau GooglePlay, dar și în mod practic, ofertele, noutățile, promoțiile și serviciile sunt în permanență actualizate si afișate clientului.

5. React Native
Utilizare nativă a functionalitatilor deja existente in telefon si un nivel de procesare superior. Nu mai este nevoie ca clienții să deschidă browsere dificile, filtre care sunt greu de utilizat din browser pentru ca aceștia să ajungă la informațiile necesare.

6. Flexibilitate mare
Aplicatiile pot fi dezvoltate atat pentru telefoanele ce folosesc Android cat si pentru cele Apple. Folosind în mod direct și nu prin intermediul browserelor web mobile ale deviceurilor, acestea sunt mult mai stabile și eficiente în utilizare

7. Loializare și nu doar fidelizare
Faptul că utilizatorii au o aplicație mobilă și nu sunteti vizibil doar prin intermediul unui browser web face ca să fiți mult mai aproape de client. Sunteti permanent vizibil pe ecranul acestuia la un singur click distanță.
Notificările fac ca să fiți cu un pas înainte față de concurenții Dvs iar aplicația mobilă instalată vă asigură confortabil prima alegere a clientului de pe echipamentul său mobil!

8. Venituri pasive și recurente
În cazul în care serviciul Dvs este grozav, puteți alege o formă de monetizare RECURENTĂ sub formă de abonament sau ”one time payment” care vă poate aduce venituri importante!

H. Software personalizat
Dezvoltarea de aplicatii software la cerere vă permite introducerea unor instrumente de înalta eficiență în activitate.
Aplicatiile (desktop sau mobil) sunt create pentru nevoile specifice ale companiei si permit utilizarea lor într-un mod simplu si eficient de catre salariați, clienți sau colaboratori, aducând beneficii financiare și creșteri semnificative de productivitate.
Dezvoltăm orice fel de aplicații pentru:
– Microsoft
– Apple
– Linux

Dezvoltam soft-uri web personalizate, dedicate pentru compania ta, care contribuie la cresterea vanzarilor, a productivitatii si la scaderea cheltuielile operationale. Acestea sustin activitatea in departamentele: Sales & Marketing, Operational, Logistic, Purchasing, etc. Asa cum procesele din compania ta sunt unice, aplicatiile software sunt 100% personalizate, dezvoltate exclusiv pentru tine. Datorita acestei abordari, te vei bucura de urmatoarele avantaje:

– Aplicațiile software susțin și fluidizează procesele din cadrul organizație tale și ajuta oamenii;
– Platești doar ceea ce utilizezi, nu vei plăti functionalități și echipamente pe care nu le utilizezi;
– Se implementează imediat în organizație deoarece ajută în mod real/personalizat oamenii; nu vei avea dificultăți în training si utilizare
– Soft-urile noastre sunt web based (din browser), fiind accesibile online la orice moment, sde oriunde ai o conexiune Internet și dezvoltate pentru o adaptare corespunzatoare a interfetei grafice pentru dispozitivele mobile. Fiind dezvoltate folosind o tehnologie open source PHP, soft-urile noastre sunt usor de actualizat. Veti avea astfel o viteza de reactie rapida la mediul concurential, costuri mai reduse de up-date.

Colaborarea încă din primele faze de structurare a aplicatiilor permit reducerea timpului si costurilor de dezvoltare si punere în lucru a software-ului.
Etapele care sunt parcurse pentru serviciul de dezvoltare aplicatii software personalizate sunt parte a unui ciclu procedural, structurat, construit pe cerintele beneficiarului:
– stabilirea cerintelor cheie ale aplicației si analiza lor împreună cu beneficiarul
– redactarea caietului de specificatii, a planului de proiect pentru dezvoltare software, estimarea bugetară (aceste date sunt negociate si convenite cu beneficiarul)
– stabilirea arhitecturii tehnologice a aplicației, a structurilor de interfață (cu operatorul uman, sistemul de operare, alte aplicatii, periferice), selectia competentelor necesare derularii proiectului
– dezvoltarea propriu-zisă a modulelor, testarea si integrarea, teste functionale si de performanță
– instalarea si training-ul beneficiarilor, testele finale de acceptare
– suportul tehnic post-implementare, managementul corecțiilor, adăugirilor si completărilor
– suportul beneficiarului prin servicii cu nivel agreat de client, în funcție de necesitătile sale concrete

Se pot dezvolta aplicatii cu tehnologii de comunicatie LAN (Ethernet), GPRS, RS232 sau RS485, wireless (802.11 sau ZigBee). P
e baza acestui ciclu, competentele echipei de dezvoltare software sunt puse in relatie directa cu obiectivele beneficiarului.
Astfel, se optimizeaza costurile si se eficientizeaza activitatea. Aplicatiile dezvoltate sunt pe platforme Microsoft (.NET si ASP), OpenSource sau SCADA.
Alegerea optimă a tehnologiilor este realizata pe baza analizei cerintelor si a tipului de instalare (pe infrastructura client, in cloud, la un tert).
Bazele de date utilizate sunt Microsoft SQL sau MySQL.


Aplicațiile acoperă zone extinse de automatizare si eficientizare activități si procese, dupa cum urmează:
– aplicatii de monitorizare procese, telecitire echipamente/marimi/contoare, interfațare cu baze de date si interfete om-mașină
– aplicatii software pentru automatizarea activitatilor din companii (urmarire consumuri clienti, urmarire contracte clienti, urmarire lucrari si documentatii de avizare etc.)
– aplicatii de culegere date distribuite (nivel local/zonal/national) prin sisteme de comunicatii de diverse tehnologii (fir/fibra/wireless) cu baze de date si interfete web de vizualizare
– aplicatii web cu baze de date inglobate pe tehnologii Open Source sau Microsoft si interfata pe dispozitive mobile (laptop, tableta, smartphone)