Despre noi

Datorită rapidei evoluții tehnologice și a coplexității fiecărui client (mai ales în mediul online), este necesar ca în activitatea unei agenții de full digital participarea la realizarea unui proiect a unei echipe cu experiență în care fiecare membru să fie foarte bine specializat. Pentru fiecare proiect , există taskuri bine definite pentru fiecare membru al echipei, deadline-uri fixe sau flexibile, workflow mixt și mai ales productivitate. Deoarece suntem specializați pe domeniul online, avem toată experiența și mai ales resursele umane necesare să facem față oricăror cerințe, oricât de mari ar fi acestea pentru România.

Account Manager

Adrian

sau omul de legătură cu clientul, în viziunea noastră este omul care este permanent la dispoziția clientului si echipei noastre și oferă rapid toate informațiile necesare proiectului. Este primul om care intră în contact cu tine și îți explică foarte cu răbdare, detaliat, ”as human as possible”, ceea ce ai nevoie și mai ales dacă e nevoie sa faci acel pas. Este vitală această comunicare specializată și pentru a optimiza la maxim resursele pentru ca produsul final să fie armonios, complet și mai ales livrat la timp!

Project Manager

Iulian

Imediat ce proiectul este dat în lucru, vei avea suport complet pe toată perioada de dezvoltare a proiectului tău. Project manager-ul, este șeful echipei tehnice de dezvoltare digitală, are grijă atât de clientul nostru cât și de angajații noștri să lucreze eficient cu prioritatea corectă. Scopul principal este ca execuția să fie făcută cu respectarea deadline-ului și a calității proiectului tău.

Programatorul

Ionela

A nu se confunda cu web developerul. Spre deosebire de un web developer, un programator creează soluții și pentru aplicații mobile, și pentru mediul offline dar mai ales le creează de la zero și nu adaptează soluții software deja existente. Fie că este vorba de diferite sisteme de operare: iOS, Linux, Android, Apple OS, fie că este vorba de industrii diferite: contabilitate, sănătate, automatizări industriale, stocare și prelucrare de date, vă putem oferi soluții pentru necesitățile tale

Web Designer

Robert

Cu un rol sinergic între grafică și funcționalitate, este un designer bun, are o viziune grafică și funcțională excepțională și știe ce este cel mai bine pentru website-ul tău.
Web Developer – În cazul în care proiectul presupune mai multe elemente complexe de funcționare, cum ar fi preluarea de informații în baze de date, magazine de vânzări online, ERP-uri, acesta corelează toate elementele de grafică, funcționalitate și conținut, rezultatul final fiind unul clar: noul tău site nu doar arată exact așa cum l-ai dorit dar și funcționează cu toate gadgeturile dorite ca un tot unitar!
Să nu uităm că website-ul este de fapt COLOANA VERTEBRALĂ pe care se montează toată stratetegia ta de DIGITAL în online, de la social media și bazele de date până la elementele de branding, monitorizare și securitate ale organizației tale.

Campaign Manager

Cosmin

Rolul acestuia este acela de a gestiona cu atenție dedicată toate campaniile tale de publicitate online. Fie că este vorba de Google Ads, blogvertising, Facebook Ads, Advertoriale sau comunicate de presă, toată campania de publicitate trebuie gestionată de un specialist care să urmărească activ impactul reclamei cu comportamentul online și evident cu rezultatele pe care le generează aceasta. Nu uita: Totul în online este măsurabil și ajustabil!

Copywriter

Răzvan

Copywriterul este cel care are ca principală activitate scrierea și redactarea conținutului text. El creează conținut pe diverse teme, de la branding (slogan, descrieri, story) până la cele mai simple linii de bază, pentru publicul brandului tău, ce are ca țintă informarea vizitatorilor. Scopul unui copywriter este acela de a ajuta publicul să găsească răspunsul cel mai bun la cât mai multe întrebări despre tine.

Social Media Manager

Leo

Este persoana care gestionează comunicarea cu comunitatea brqandului tău online, pe toate rețelele sociale inclusiv mesageria cu aceștia. Pentru această specializare este nevoie nu doar de mesaje ci si de o capacitate deosebită a acestuia de a duce la un nivel superior de implicare pe cei care intră în contact cu brandul tău online, emoțional. Social Media este ”sarea și piperul” care face ca informația livrată către public să facă diferența într-o piață competitivă unde diferențele de calitate și preț a serviciilor unui brand sunt mici sau insesizabile. Având în vedere complexitatea și multitudinea canalelor de comunicare prin intermediul rețelelor sociale, aceasta nu poate fi decât sarcina unei persoane dedicate și specializate. Rezultatele activității din Social Media se pot măsura de asemenea, cu exactitate, permanent oferind informații deosebit de interesante și utile.

Always deliver more than expected!
Indiferent de rolul pe care îl are un membru al echipei noastre, credem că misiunea noastră nu este doar aceea de a vă oferi o soluție punctual sau funcțională în ansamblu, ci și acela de a ne dezvolta permanent pentru a fi în pas cu digitalizarea lumii în care trăim. Ne adaptăm permanent pentru a livra mai mult decât ni se cere de fiecare dată!
Un alt factor important pe care punem accentul accentul este satisfacția deplină a clientului. Toți antreprenorii știu ce înseamnă această ca un proiect să fie livrat la timp și la standarde înalte de calitate, astfel, pentru fiecare proiect în parte, tratăm cu maximă responsabilitate și seriozitate toți clienții noștrii fiind disponibili 24/24, 365 zile pe an.