Social Media

07

ulimedia.ro

Social Media

Te ajutăm să îți transformi comunitatea în brand ambasadori și clienți fideli, constienți fiind de ceea ce ai de oferit – servicii sau de produse.

Este o realitate că acum aproape toată lumea este online cu conținut. Important este ca și acel conținut să ducă către rezultate.
Strategiile de marketing prin conținutul ORIGINAL generat de către tine îți ajută afacerea să se pozitioneze în piață ca LEADER și să trezească interesul clientilor dar și influencerilor tăi.
Un titlu inteligent, o descriere originală și imagini/video de calitate nu mai sunt opționale acum, acestea sunt mai mult decat necesare, sunt OBLIGATORII.
Gândeste-te doar că acelasi produs/serviciu sau similar este promovat de foarte mulți concurenți ai tăi.
Totul tine de experiența (emoție și informație) oferita clientului, de informatii, de imagini și de extra servicii.
Cum ar fi ca publicul tău să se se informeze de la tine de pe website dar să meargă să facă cumpărăturile apoi de la concurenții tăi doar pentru că aceștia au declanșat un ”trigger” emoțional pe care tu l-ai ignorat?
Acest scenariu mai puțin dorit ar fi posibil numai dacă nu ai știi cum să faci să apeși ”butonul dorință” din sufletul celui care îți accesează informațiile tale.
Iar noi știm foarte bine cum funcționează asta, prin instrumente pe care le folosim de mulți ani dar nesecesită multă experiență și mai ales: implicare.

1. Strategie de conținut online
Îți proiectăm o strategie de conținut online atent. Vei atrage publicul pe care îl dorești și vei avea o afacere mult mai vizibilă decât competitorii tăi, peste tot online.
– Content informational
Vorbim despre info content / help content, despre acele informatii referitoare la modalitățile de contactare, plată si retur, mod de cumpărare, informații legale si comerciale.
Un conținut prietenos este soluția pe care o oferim la fiecare pas. Clienții sau influencerii tăi doresc să găseasca rapid acele informații care ii determina sa achizitioneze un produs sau serviciu de la tine.
Te ajutăm să le explici tuturor celor aceștia cât mai ușor și eficient aceste politici și a îi determina să interacționeze în modul dorit cu tine.
– Conținut educativ
Articole care să prezinte activitatea ta, un ambasador al brandului, gama de produse și servicii împreună cu anumite recomandari venite din partea ta sau a influencerilor relevanți din industrie.
– Conținut pentru brand awareness
Valorile si Misiunea brandului tău le stabilești tu și le comunici în cel mai natural, simplu si la obiect mod posibil.
– Redactare articole online
Redactăm și generăm conținut text/imagine/video care atrage, informeaza, educă și vând către publicul tău.
Ai nevoie de articole de specialitate pentru blog sau de advertoriale? Putem să ne adaptăm pentru produsele sau serviciile tale, indiferent care sunt acestea atâta vreme cât sunt cinstite!
– Social Media Content
Toate canalele tale de comunicare prin intermediul Social Media au nevoie de conținut de calitate.
Poți să postezi conținut „împrumutat” sau ”stock” sau să fii ”true”. Fie că alegi o strategie dinamică sau una mai conservatoare, avem experiență ca să te ajutăm să faci cea mai bună alegere cu costuri rezonabile.
Suntem de asemenea foarte deschiși la strategii de ultimă oră, creative, nișe de piață pe care dacă le valorifici azi, mâine poți să fii leader cu o investiție mică.
– Foto-Video Content
O fotografie face cât 1000 de cuvinte. Un clip video face cât 1000 de fotografii.
Ai nevoie de fotografii și clipuri video relevante, eficiente, de calitate, iar aici este vorba nu numai de rezoluție dar și de măiestria celor care le generează pentru a obține rezultatele dorite.
Nikon sau Canon? Lumină aartificială sau naturală? Stock sau original? Cu oameni sau fără oameni? Instantaneu sau regizat? etc
Un milion de întrebări la care putem să răspundem profesionist pe măsura provocării.

– Conținut pentru reclamele tale online / Native Advertising
Îți dorești să comunici sau să vinzi rapid și începi o campanie de publicitate online, fie că este vorba de brand awareness sau vânzări.
Pentru aceasta va trebui să generezi text / imagini / video care să prezinte real, eficient și să aducă profit.
Ai nevoie de conținut SPECIALIZAT care să vândă și nu doar care să genereze ”buzz” pentru că trebuie să faci profit!
Pentru a fi ”votat cu portofelul” trebuie să ai în anunțuri un conținut specific, eficient și care să fie cel mai potrivit pentru publicul tău, iar pentru această misiune te putem ajuta cu succes fără ca tu să cheltuiești mai mult decât este necesar, sau mai rău, să faci greșeli care ulterior să te coste mai mult decât intențiile tale.
Fie că vorbim despre titluri, descrieri, imagini, culori, video, expresii trebuie să țină cont de SMALL DATA (Martin Lindstrom), acele mici detalii care pot transforma în succes sau eșec campania ta de publicitate online!
Înainte de a apela la o agenție specializată pe campanii de publicitate online, întrebați dacă știu ce este SMALL DATA!

– Recenzii, reviewuri, comunicate de presă, advertoriale, testimoniale etc
Recenziile / Comunicatele de presă / Advertorialele / Testimonialele și orice alt tip de conținut online pe care îl pot genera clienții tai ar trebui sa fii cinstite.
Cu toții știm că nu există un business perfect, cu siguranta printre produsele sau serviciile tale se pot strecura erori sau unul dintre membrii organizației tale să fi avut o zi mai puțin bună.
Recenziile de 1-2-3-4 stele pe Google sau Facebook (de exemplu) sunt tot în dreptul tău si ar fi bine sa nu le ignori, iar pentru acestea avem pregătite deja mai multe scenarii de criză cu care poți să le remediezi în cea mai mare parte.