SEO - Search Engine Optimization

04

ulimedia.ro

SEO

Vă punem la dispozitie cele mai noi si complete strategii SEO, astfel încât afacerea Dumnevoastră prima în căutările pe Google.

Echipa noastră de specialiști cu experiență din cadrul agenției noastre vă pune la dispozitie cele mai eficiente strategii SEO, de ultimă oră, astfel încât afacerea Dumnevoastră online să fie cât mai vizibilă în Google în cel mai scurt timp posibil cu costuri cât mai mici.

Care sunt principalele 20 avantaje ale SEO?

1. Crește încet și sigur audiența websiteului
2. Crește notorietatea și reputația brandului
3. Audiență de calitate – oameni real interesați de serviciile și produsele dvs
4. Îmbunătățește toți parametrii de performanță online: Afișări, timp de staționare, pageviews / seession
5. Crește retenția utilizatorilor – aceștia se vor întoarce mai des la Dvs
6. Crește rata de conversie (CTR) indiferent că este vorba de trafic organic sau din campaniil de publicitate
7. Poziționează corect businessul Dvs pe piață
8. Valorifică businessul la potențialul maxim existent în online
9. Aduce economii substanțiale businessului – în special economii cu publicitatea
10. Identifică nișe noi de piață și crește semnificativ potențialul businessului tău raportat la piață
11. Poți să măsori permanent cu exactitate impactul conținutului websiteului tău și să faci eficient schimbările necesare
12. Traficul și audiența websiteului este constantă, previzibilă te ajută să scalezi corect businessul
13. Un SEO de calitate aduce venituri pasive-recurente, adică nu trebuie să investești în publicitate plătită după ce a ajuns la maturitate
14. Businessul tău online devine mult mai credibil, de încredere și poți să mărești adaosurile comerciale la produsele sau serviciile tale
15. Poți să fii contactat cu ușurință și toate informațiile necesare despre serviciile și produsele tale pot fi găsite rapid.
16. Eviți greșeli mari de comunicare și confuzia în piață cu privire la ce servicii sau produse oferi
17. Ai obiective clare și precise, te poți FOCUSA cu mare precizie pe avantajele tale competitive din piață
18. Îți cunoști CONCURENȚA cu precizie și poși să iei cele mai bune decizii competiționale
19. SEO îți oferă o perspectivă HOLISTĂ (adică completă) asupra businessului online, poate să îți ofere date complete despre sinergia Social Media, eMail Marketing, Campanii publicitate Platite, audiență, obiceiuri de consum, etc și o corelare perfectă a tot efortului de marketing online
20. Este oglinda planului de marketing online, practic se pot corela toți parametrii de perceție a brandului tau în strategia SEO, te ajută să gestionezi în mod optim bugetul de comunicare

Angajarea unui profesionist SEO economisește timp dar mai ales te ferește de greșeli mari ce îți pot aduce pierderi mari pe termen lung pe care le poți face neavând experiență.
Este adevărat, un SEO de calitate este costisitor dar investiția este tot timpul returnabilă cu un profit foarte mare în businessul Dvs doar dacă este pe termen lung!
Încercarea de a vă face propriul SEO va ocupa mult timp, mai ales dacă nu aveți o experiență prea mare despre branding, marketing online sau SEO.
Desfășurarea unei campanii SEO complete poate fi o sarcină descurajantă de gestionat singură; din fericire, experții în SEO au cunoștințele și expertiza pentru a face acest lucru mult mai repede și mai eficient decât cineva care se concentrează, de asemenea, pe conducerea afacerii lor într-o altă industrie.
O mică sau nevinovată greșeală pe care o faceți acum vă poate provoca mari probleme în ochii marilor motoare de căutare ulterioare, iar algoritmii Google sunt foarte exigenți și stricți și necesită o documentare permanentă, în profunzime.
Câteva exemple includ utilizarea cuvântului cheie principal prea des sau oferirea unui nume greșit imaginilor din postările de pe website.
Astfel de greșeli de SEO pot face ca site-ul dvs. să fie penalizat (adică greu de găsit în căutări) sau poate chiar exclus complet din căutările Google.
Cu toții știm că ce mai profitabil trafic de pe website sunt din vizitele care vin din căutările gratuite din Google.
În fiecare zi poți să obții 1 sau 1000 de comenzi de servicii sau produse din vizitele gratuite din Google, este alegerea ta dacă dorești să investești în asta sau să plătești permanent pentru publicitate fără ca să ai certitudinea unui venit pasiv recurent.

Oferim servicii SEO pentru:
– Websiteuri de prezentare
– Magazine Online
– Websiteuri de știri
– Websiteuri pentru companii mari – Branduri cu notorietate mare
– Campanii specifice de promovare servicii si produse
– Brand Influencers